Lirik Lagu Dan Download Video Nella Kharisma – Ngejur Ati

Shinta Dewi

March 7, 2017

Video

No Comment

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (Rating: 0.00 / 5) Silahkan login untuk memberi peringkat.
Loading...

Lirik Lagu Nella Kharisma – Ngejur Ati

Opo ra kelingan, nalikane pamitan
pamit karo aku, pamit karo anakmu
Opo ra kelingan tangismu nang dadaku
ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

Jebul lali marang janji
nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro marang tresno
sing wis tak jogo nganti kowe teko

Janjimu palsu ra keno dikuku
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwi suwi … ajur dadi lembur
Iso dadi bosok ngenteni …
Ra eling aku, elinge anakmu
Ben dino nangis, nakokne kabarmu
Ora nduwe ati, iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Cukup semene tresnomu mung semene
sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
Jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian

Janjimu palsu ra keno dikuku
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwi suwi … ajur dadi lembur
Iso dadi bosok ngenteni …
Ra eling aku, elinge anakmu
Ben dino nangis, nakokne kabarmu
Ora nduwe ati, iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Opo ra kelingan, nalikane pamitan
pamit karo aku, pamit karo anakmu
Opo ra kelingan tangismu nang dadaku
ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

Jebul lali marang janji
nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro marang tresno
sing wis tak jogo nganti kowe teko

Janjimu palsu ra keno dikuku
Tresnomu cidro ra keno dijogo
Suwi suwi … ajur dadi lembur
Iso dadi bosok ngenteni …
Ra eling aku, elinge anakmu
Ben dino nangis, nakokne kabarmu
Ora nduwe ati, iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Cukup semene tresnomu mung semene
Sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
Jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian

Dibagikan



Kiriman terkait

Lirik Lagu Download Video Despacito – Luis Fonsi feat Justin Bieber

Shinta Dewi

August 7, 2017

Video

No Comment

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (Rating: 0.00 / 5) Silahkan login untuk memberi peringkat.
Loading...

Lirik Lagu Despacito – Luis Fonsi feat Justin Bieber Ay! Fonsi! D.Y.! Ohhh Oh, no, oh, no Oh Hey, yeah! Diridiri dirididi Daddy Go! Si sabes que ya llevo un rato mirándote Tengo que bailar contigo hoy Vi que tu mirada ya estaba llamándome Muéstrame el camino que yo voy, oh Tú, tú eres el […]

Baca

Lirik lagu download video New Rules – Dua Lipa

Shinta Dewi

August 7, 2017

Video

No Comment

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (Rating: 0.00 / 5) Silahkan login untuk memberi peringkat.
Loading...

Lirik lagu New Rules – Dua Lipa [Intro] One, one, one, one, one… [Verse 1] Talkin’ in my sleep at night, makin’ myself crazy (Out of my mind, out of my mind) Wrote it down and read it out, hopin’ it would save me (Too many times, too many times) My love, he makes me […]

Baca
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (Rating: 0.00 / 5) Silahkan login untuk memberi peringkat.
Loading...
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (Rating: 0.00 / 5) Silahkan login untuk memberi peringkat.
Loading...
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (Rating: 0.00 / 5) Silahkan login untuk memberi peringkat.
Loading...
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (Rating: 0.00 / 5) Silahkan login untuk memberi peringkat.
Loading...
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (Rating: 0.00 / 5) Silahkan login untuk memberi peringkat.
Loading...